Antipasti / Starters

  • Impepata di Cozze Steamed mussels 7
  • Involtini di Melanzane Aubergine rolls stuffed with sun-dried tomato and mozzarella with parsley pesto 7.5
  • Il Fagottini Bacon-wrapped smoked cheese and spicy sautéed turnip greens 7.5 / 5 unidades
  • Provoletta Hot provola cheese with sun-dried tomato and oregano 7
  • Gamberi al Miele Baked prawns with honey marinade 7.5
  • Bastoncini di Pollo Herbed chicken fingers with sauces 7
  • Olive all'Ascolana Meat-stuffed fried olives 7.5
  • Calamari Fritti Fried squid 7.5
  • Insalata Mista Mixed salad 7.5
  • Insalata alla Pecorina Goat cheese, iceberg, rocket, tomato, walnuts and basil pesto 8.5
  • Caprese di Bufala Caprese salad with tomato and buffalo mozzarella 8.9


Pizze / Pizzas

  • Margherita Tomato, Mozzarella and basil 7.5
  • Napoletana Tomato, mozzarella and anchovies 9.0
  • Boscaiola Tomato, mozzarella, mushrooms, Neapolitan sausage, Parmesan and black pepper 11.5
  • Cottarella Tomato, mozzarella and ham 9.0
  • L’Italiana Tomato, mushrooms, rocket, cherry tomato and buffalo mozzarella 12.9
  • Bufalina Tomato, buffalo mozzarella and basil 11.9
  • La Terrazza Tomato, rocket, sun-dried tomato, mozzarella and Parmesan 11.9
  • Al Prosciutto Tomato, mozzarella, rocket, ham and slices of Parmesan 11.9
  • Vesuvio Neapolitan sausage, mozzarella and spicy sautéed turnip greens 11.9
  • Golosona Neapolitan sausage, mascarpone cheese, mozzarella and black pepper 11.9
  • Trattoria Tomato, mozzarella, spinach, ham and gorgonzola cheese 11.9
  • Pataciccia Mozarella, potato, Neapolitan sausage and Parmesan 12.9
  • Ortolana Tomato, mozzarella and seasonal vegetables 9.5
  • Diavola Tomato, mozzarella and spicy Italian sausage 9.0
  • Norcina Mushrooms, mozzarella, Parmesan, olives, pork guanciale and chilli peppers 11.5
  • 4 Formaggi Mozzarella, gorgonzola, provola and Parmesan 9.5
  • Parmigiana Tomato, mozzarella, aubergine, basil and Parmesan 11.5
  • La Vera Capricciosa Tomato, mozzarella, mushrooms, artichokes, olives, ham and hard boiled egg 11.9
  • Puttanesca Tomato, mozzarella, anchovies, olives and capers 10.9
  • Tonno Dopo Tomato, mozzarella, tuna, onion and black olives pesto 11.9
  • Zena Mozzarella, Genoese pesto, artichokes and Neapolitan sausage 11.9
  • Focaccia Tartufata Courgette, cherry tomato, olives, Parmesan and white truffle oil 10.9
  • Calzone del Saltimbocca Stuffing of turnip greens, mushrooms, tomato, mozzarella, Neapolitan sausage and spicy chorizo 11.9


Dolci / Desserts

  • Tiramisú Homemade recipe 5.0
  • Pannacotta Chocolate, fruits of the forest or candy 5.0
  • Torta al doppio Cioccolato Double chocolate cake 5.0
  • Dessert of the day Please ask 5.0


Bevande / Drinks

  • De la Casa White, red, Lambrusco and Cava Glass 3/ Bottle 12
  • Doble Regular Barrel 0,30cl 2.5
  • Pint Regular Barrel 0,5cl 4.5
  • Doble Special Barrel 0,30cl 2.6
  • Pint Special Barrel 0,5cl 5.0
  • Craft Beer Cosultar Precio
  • Non-alcoholic Beer 0,33cl 2.5
  • Gluten free Beer 0,33cl 2.8
  • Shots 2.0
  • Drinks 3.5 - 5.0
  • Cocktails 6.0 - 10.0
  • Water 0,50cl 2.0
  • Sparkling water 0,50cl 2.2
  • Sodas 0,33cl 2.2
  • Coffees 1.5 - 3.0
  • Infusions 1.8


Red Wine

  • Morellino di Scansano Colle Spinello – Toscana – Uva Sangiovese 90% + Montepulciano 10% - 14,5% vol. | Viñas con control integrado. Fermentación en acero inox y envejecimiento en barrique (2/3 de la masa) y tonneaux (1/3 de la masa) por 18 meses mínimo, luego se juntan las masas. 25,9
  • Polluce Cincinnato – Lazio – Uva Nero Buono 100% - 13,5% vol. | Viñas con control integrado y biologicas. Fermentación en acero inox. 17,9
  • Montepulciano d’Abruzzo “Scuderie Ducali” Centorame – Abruzzo – Uva Montepulciano d’Abruzzo 100% - 13,5% vol. . | Viñas con control integrado y biologicas. Fermentación en acero inox. 18,9
  • Nero d’Avola Molino a Vento – Sicilia – Uva Nero d’Avola 100% - 13,5% vol. | Viñas con control integrado. Fermentación en acero inox. 17,9
  • Nebbiolo d'Alba Cadia – Piemonte – Uva Nebbiolo 100% - 14,5% vol. | Viñas con control integrado. Fermentación en acero inox. Fermentación en acero inox y primer encejecimiento en acero inox por 6 meses, luego segundo envejecimiento en barriques por 14 meses mínimo. 28,9
  • Viña Bujanda Viña Bujanda – Rioja – Uva Tempranillo 100% - 13,5% vol. 15,9
  • 12 Volt 4 Kilos – Vino de la tierra de Mallorca – Uva Callet y Fogoneu 60%, Syrah 20%, Cabernet Sauvignon 10% y Merlot 10% - 13,5% vol. 35,9
  • Beronia Crianza Beronia – Rioja – Uva Tempranillo 90% Garnacha 8% Mazuelo 2% - 13,5% vol. 16,9
  • 6 Elemento Sexto Elemento – Valencia – Uva Bobal 100% 35,9
  • Domane la Pepiere Melon de Bourgogne cítrico, aromas de pomelo, fresco y con presencia de lías. 25,9
  • P’Alegarte Uva Bobal 50% Tempranillo 50% - Heiner vinifica en Alemania y en Requena 15,9

White Wine

  • Pinot Peter Zemmer – Alto Adige – Uva Pinot 100% - 12,5% vol. | Viñas con control integrado y bodega con paneles fotovoltaicos. Fermentación en acero inox. 24,9
  • Müller Thurgau “Gfril” Peter Zemmer – Alto Adige – Uva Müller Thurgau 100% - 12,5% vol. | Viñas con control integrado y bodega con paneles fotovoltaicos. Fermentación en acero inox. 24,9
  • Gewürztraminer Peter Zemmer – Alto Adige – Uva Gewürztraminer 100% - 13,5% vol. | Viñas con control integrado y bodega con paneles fotovoltaicos. Fermentación en acero inox. 25,9
  • Castore Cincinnato – Lazio – Uva Bellone 100% - 13% vol. | Viñas con control integrado y biologicas. Fermentación en acero inox. 16,9
  • Pantaleo Cincinnato – Lazio – Uva Greco 100% - 13% vol. | Viñas con control integrado y biologicas. Fermentación en acero inox. 20,9
  • Grillo Molino a Vento – Sicilia – Uva Grillo 100% - 12,5% vol. | Viñas con control integrado. Fermentación en acero inox. 16,9
  • Inzolia Molino a Vento – Sicilia – Uva Inzolia 100% - 12,5% vol. | Viñas con control integrado. Fermentación en acero inox. 16,9
  • Beronia Rueda Beronia – Rueda – Uva Verdejo 100% - 13% vol. 16,9
  • Marina Alta Bocopa – Alicante – Uva Moscatel 100% - 11,5% vol. 16,9
  • Albariño Viña Sobreira – Rías Baixas – Uva Albariño 100% - 12% vol. 13,9
  • P’Alegarte Uva Riesling 100% 21,9


Plaza de Vannes, 7, Valencia, España. 46007
+34 639 32 19 19